Våre tjenester

Innvendig maling

På tide å freshe opp inne? Slik velger du riktig maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.   Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig maling

Den store guiden for maling utendørs

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Sprøytemaling

Sprøyte maling - Prissøk - Gir deg laveste pris

Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker utstyr som sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og delikat resultat.  

Tapetsering

Art Deco Hjem Dekor كلاسيكي Tapetsering, Ikke vævet papir Materiale  selvklebende nødvendig bakgrunns, Tapet 3282244 2020 – $33.59

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.  Våre dyktige håndverker har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Epoxymaling

Epoxy gulv - Oppussing

Ønsker du deg et ekstra sterkt, malt gulv? Det anbefales da å male det med epoxymaling. Det er ekstremt slitesterkt og rengjørings vennlig. Du får derfor et gulv som er lett å vedlikeholde, med lang levetid.